onsdag 22 augusti 2012

Min tid och hans.Jag vaknar så nära intill honom i rosiga lakan. Luktar på hans hår och kinder. Ett sting av dåligt samvete kommer över mig: snart ska någon annan ligga här. Och du, min älskade lilla vän, ska lära dig att sova hela natten i din egen säng.

Vill att morgonen ska vara lugn. Ofta äter vi gröt på balkongen och försöker hinna leka en stund i hans rum. Vi kokar kaffe och småpratar i hans lilla kök. Sen promenerar vi till dagis. Det är gå själv som gäller. Du är så stor nu och jag är så stolt över Dig.
Allt du ser och upptäcker på vägen.

Sen. Hemma. Går jag in i mitt. Varenda liten cell av min kropp njuter av tiden N u. Det är så lyxigt att få vänta sitt andra barn så här. Att få båda.
Min tid och hans.

8 kommentarer:

 1. Mammahjärtat slår varma slag när jag ser och läser.
  Liten som blir stor. Närheten och värmen.
  Men även tid för sig själv tillsammans med det nya livet.
  Fint. Och viktigt.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 2. Ja precis.. den här tiden Nu att få tänka på och fokusera på att det kommer ett till liv känns så himla viktig. Första barnet, då hade man ju en helt annan tid att förbereda sig. Medan den här graviditeten bara har flugit förbi och snart är det dags. tack för dina ord.

  SvaraRadera
 3. det later fint. ett nytt liv pa vag...
  jag dricker te och lyssnar ocksa pa sommarpratare. och lite buddhistiska forelasningar emellanat. och kaffe. fast ganska langt ifran dig. men kanner igen mig i dina ord.

  SvaraRadera
 4. jeg kan også genkende mig selv i det du skriver. & du tager meget fine billeder! men ved du hvad? det kommer til at gå så fint med at være nærværende med to børn. jeg har to på 3 & 7 år...

  SvaraRadera
 5. Å vad vackert! blev rörd och känner så igen! och och...är du gravid igen? oj det har jag missat vad roligt..härligt..grattis!!! har ju inte hunnit kika så mycket bakåt din blog men det kommer jag så fort jag får tillfälle. tycker om hur du skriver och beskriver. hur gammal är din lille?

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 6. Hej! Hittade hit via Lycke. Har kikat runt lite coh jag tycker om :)

  Trevlig helg också!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Så fint du skriver. Visst är det en härlig känsla att få vara nära och se hur de små utvecklas... Och så fint för er att vänta på ännu en.
  Tack för att du delar med dig. Kram.

  SvaraRadera
 8. Alltså.. ni skriver så fint allihop och jag blir alldeles varm i hjärtat. Jag har verkligen hittat till så många fina bloggar senaste dagarna via kommmentarer och jag längtar tills jag kan sitta ner och gå tillbaka i tiden och läsa mer...

  kram <3

  SvaraRadera