söndag 28 oktober 2012

Söndagen.

 
Ungefär så här rörig har min söndag känts. Tvätt och disk och kaosiga känslor på insidan.
Imorgon är en ny dag och jag ser fram emot den.
 
Hos Fabriken finns fler söndagsbilder.

 

6 kommentarer:

 1. Vackert ändå..mitt i livet, på riktigt. Vackert ljus. Men jag förstår, i morgon är en annan dag. Har också tvätt överallt..då någon hade låst torkrummet..(:

  Kram till dig

  SvaraRadera
 2. dagar som kommer. dagar som går. hoppas det där kaosiga (!) reder ut sig. känslan av att det snurrar och svajar känns så väl igen. att lyssna men inte låta den känslan ta överhanden.

  angående de fina, och goda, teerna så hittade jag faktiskt en butik i lund som sålde dem. min lilla vardagslycka :-) men jag tackar gärna ja till en kopp te med dig nästa gång jag är i dina trakter.

  kram åsa

  SvaraRadera
 3. precis sådär känns det mest jämt här :) livet som det är som sagt. det finaste! vad härligt du känner Cate. världen är så liten..önskar jag kunde hälsa på er båda. ja de där tapeterna, hela hennes hem som en dröm, liksom ditt. vackert morgonstök hos dig tycker jag..

  kramar en söndag, Lycke

  SvaraRadera
 4. Kaos i vackert ljus gör det lite bättre.

  SvaraRadera
 5. Tack fina Josefine! Snart måste vi ses.. saknar dig och vårt prat <3

  Åsa, tack för dina ord. Värmer som alltid. Bara att säga till om du har vägarna förbi:)

  Lycke.. ja världen är liten. tycker man märker av det allt som oftast i blogg/instagramvärlden :) Vore hur fint som helst att träffas på riktigt nån gång. Kanske att det blir ett bra tillfälle nån gång - så kan vi prata och drömma oss iväg.. tror vi skulle ha mycket att prata om alla tre:)

  Johanna så fint s´krivet <3

  kram till er allihop

  SvaraRadera