måndag 29 oktober 2012

Långsam måndag.

 
Jag kör maskinen igen med kläder som legat kvar blöta i två dygn.
Kokar saltlösning till lillans näsa, stryker storebrors kokheta panna och sjunger sången om svalan om och om igen. Önskar jag kunde dela mig i två delar.
 
Idag visar Lotta några bilder från vårt hem.
 

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild med storebror bland löven. Har haft sådan lust att göra likadant fler gånger. Få sprattla runt bland hösten. Fint det.

  Sjuka barn. Vet precis. Långa timmar. Vakande föräldrar och oroligt bröst. Hoppas de mår bättre snart.

  Så fint att få kika in hos dig genom någon annans ögon. Vad ser andra? Vad ser jag? Både ditt hem, dina ord och dina bilder utrstrålar lugn. Trots alla baciller som härjar.

  Kram, kram åsa

  SvaraRadera
 2. Kikade in och det såg så otroligt mysigt ut, precis så där som jag själv önskar att jag hade men känns svårt att få till. Jag undrar bara; var gör du av allt stök och de saker som inte har någon direkt plats någonstans? Hoppas barnen kryar på sig snart.

  SvaraRadera
 3. Åsa, oj så glad jag blir av dina ord... känns fint att jag utstrålar just det: lugnet.. som jag uppskattar så mycket hos andra. Stor kram en tisdag

  Linda: och vad glad jag blir över dina ord också! Allt stök och saker som dräller... en konstant process att hålla undan:) Jag har korgar och lådor lite här och var i varje rum - där man kan slänga ner bilar, klossar och diverse saker när barnen lagt sig. Smidigt och går fort och om man väljer fina korgar etc blir det en fin del av inredningen. Sen måste jag säga att emellanåt är det bara helt stökigt och får lov att vara det.. även om jag inte riktigt gillar det. Trist för barnen om man går och städar och plockar efter dom jämt, de måste ju få leka klart också.

  Barnen mår mycket bättre idag!

  kram Nanna

  SvaraRadera
 4. Hu ja, jobbigt med sjuka, särskilt på dom riktigt små. Våra pojkar har haft ögoninflammation. Storebror är pigg igen men lille O är ordentligt förkyld än.

  Jag tycker också det är mycket enklare den här gången, och roligare faktiskt, för att jag kan slappna av och njuta mer, första gången var allt så nytt, läskigt, osäkert.

  Slutar han spela trumma på allt om han får en ukulele tror du? :)

  Krya på er nu!! Kram

  SvaraRadera
 5. Gud jag känner igen det där..saker överallt i en liten tvåa..haha. Plocka plocka..helt menigslöst. Så jag gör det på kvällen (:
  Fick du ett kuvert idag förresten..hoppas det kom fram.
  Maya är också glödhet..och jag spenderade 2 timmar på sahlgrenska istället för att fira min födelsedag. Maya fick öroninflammation..
  kram

  SvaraRadera