lördag 23 mars 2013

Fjädrar, djurmönstrat och två vinnare.


Idag var det fjärdrar och storebrors outfit som jag fastnade extra för.
Jag ser en bild i varje ögonblick och vill liksom fånga allt jag ser.
 
Jag försöker mota bort huvudvärken med kaffe och panodil och ska
boka tid för akupunktur igen. 

Migrän är hur vanligt som helst bland kvinnor. Alla mina favoritbloggerskor verkar 
lida av det emellanåt och alldeles säkert många fler. Akupunktur är mitt tips...
Hur gör Du?

Ikväll kommer lillebror hit och vi ska jobba tillsammans.
I kylskåpet finns prosecco och i huvudet en massa idéer. Det ska bli kul!

Maria - Jag blommar - grattis till vinsten av burkarna.

Jessica G - du har vunnit ett print.

Maila era adresser till safintjagvill@gmail.com så har ni snart ett paket på posten.

Och till er andra kan jag säga att det ganska snart kommer en ny utlottning 
här på bloggen. Fast av ett lite personligare slag... 

Fin lördag! Kram

14 kommentarer:

 1. Jag har hört att en pendlande blodsocker kan utlösa migrän, så tipset är väl att äta regelbundet. Men jag vet inte hur sant det är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ligger säkert något i det - ska försöka bli bättre på det där!

   Radera
 2. Jag kan få små anfall på eftermiddagen ifall jag ätit oregelbundet. Man ska äta var tredje timme, dricka mycket vatten och försöka sova 7 timmar varje natt.. det är de tipsen som jag fått!:) Det har fungerat för mig med små mellanmål. Typ keso och bär emellan måltiderna eller något annat liten smarrigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sova och äta rätt är absolut viktigt, det känner jag. Det blir ju lite halvstökiga nätter här ganska ofta just nu med dom två små.. amning och så. Men man får göra så gott det går:)

   Radera
 3. Missade ju helt att var med i din fina utlottning... men nästa ska jag helt klart hänga på. :)
  När jag har migrän brukar jag ta nässprayet som finns på apoteket för migrän, sen försöker jag massera bort det mellan ögonbrynen och på en punkt i handen. Vila är annars det enda som verkligen biter.
  Altid lika fina foton här Nanna och du utvecklas verkligen hela tiden. Ha en bra vecka nu, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. du får hänga på nästa utlottning.. tror du kommer gilla den!
   En nässpray alltså. Det låter ju bra! Den ska jag kolla efter... Sova är alltid det som får det att gå över tycker jag. Det svåra är när jag är ensam med barnen och man bara måste funka fast man knappt kan stå upp.

   Tusen tack för din pepp. blir så himla glad att du gillar mina bilder och ser en utveckling. Tycker verkligen att det är så otroligt roligt att fota...

   kram och fin måndag (såg ju grymt skönt ut på insta.. med hotellfrukost och så)

   Radera
 4. Oj, så kul att jag vann! Länge sedan jag lyckats pricka in någon vinst. =) Mailar strax.

  SvaraRadera
 5. Det verkar ha varit migrändagar nu det senaste, jag hade också migrän i fredags. För mig hänger det ofta, inte alltid men för det mesta, ihop med mens och det är väl kanske inte så mycket att göra åt. Jag är allergisk mot en hel del sorters värktabletter, men det finns receptfria migräntabletter som jag kan ta om det inte hjälper med dubbla Panodil. Och så brukar jag försöka vila, helst sova. Tycker att det brukar vara skönt att ligga på spikmatta också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag inte ammar funkar det bra med min receptbelagda medicin... kommer inte ihåg namnet. Men nu får jag inte ta den. Ska testa spikmattan! Och vila när det finns utrymme är ju alltid det bästa.. tack för råd!

   Radera
  2. Testa att liksom rulla ihop översta kanten till en korv, så att det blir som en liten nackkudde liksom, så att både nacken och skuldrorna får vila på piggarna, det tycker jag brukar kännas skönt. Om du nu inte har en färdig nackkudde med piggar alltså, det har jag sett att det också finns.

   Radera
 6. Åh, jag älskar verkligen P:s jacka! Måste nästan försöka hitta en liknande till vår skrutt så småningom. Synd bara att Mini Rodini är så sabla dyrt!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Kolla in rea! Vi köpte jackan för 300 kr och det tycker jag inte är så farligt för en jacka i bra kvalitet och som han haft i snart ett år.

  stor kram fina

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det kan vara lite olika från person till person vad som är utlösande faktorer när det gäller migrän, hormonellt eller stressrelaterat till exempel. Jag är även känslig för väderomslag och starka dofter m.m. Så det det ju en stress i säg att som du säger veta om att det inte funkar att gå och sova när man har barn att ta hand om.

  Har också hört gott om akupunktur men har lite svårt för nålar så undviker det gärna :)

  SvaraRadera
 9. Håller helt med.. och som du säger är det verkligen en stressfaktor att inte veta om jag kan sova när det kommer - jag vet aldrig från dag till dag hur jag ska må när jag vaknar, samtidigt som jag varannan dag är ensam med barnen hela dagen.

  hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera