måndag 25 juni 2012

Ska det aldrig sluta regna?
Mina smultron på balkongen. Jag är rädd att dom ska regna bort. Och tomaterna och persiljan.
Snälla, nu får det vända tycker jag.

Nu i veckan ska jag göra en sak som jag är helt galet orolig inför. Känns som hela min kropp protesterar. Men jag bara måste.
Helst skulle jag vilja spola fram tiden lite.

Om några veckor. Hoppas hoppas att det är sol då.

3 kommentarer:

 1. Regn som är så mysigt, solen får gärna hålla sig bakom molnen men konstigt nog verkar jag vara den enda som tycker det :)

  Tack för kommentaren och svaret i min lilla blogg. Dessvärre, felet med att bo på liten ort är att affärsutbudet inte är det bästa, vi hade Hemköp men det stängde igen. Däremot hittade jag Pukka teet på Body store, 20 tepåsar för 33 kr. Någon smak du kan rekommendera. Dricker ju själv inte te så kan inte uttala mig om vad som är gott och godare (tycker allt te smakar likadant) :)
  Njut nu lite i regnet, får passa på innan solen kikar fram ;)
  kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Jag längtar också efter solen och allra mest efter värmen. Lycka till med vad du nu gruvar dig inför ♥

  SvaraRadera
 3. Önskar så så så så så sååååå att det du oroar dig för går galant, och att du snart kan pusta. Du kan inte ana vad jag saknar dig. Att få dela något, något som oroar, något som roar och något fint. Men det kanske kommer. Sen. Varför är det så långt till Göteborg? Är ni hemma 27-28-29 juli? Kommer ner en sväng då, och det vore underbart att kanske hinna med att ses en stund.

  Kramar till tusen!

  SvaraRadera