onsdag 28 december 2011

Julklappar och böcker.

Så fint med människor som känner en tycker jag. Även dom som man inte själv tycker känner en särskilt bra, men som ändå verkar veta och prickar precis rätt. Två böcker jag velat läsa: Amanda Svenssons Välkommen till den här världen och Mia skäringers nya bok. Och en tredje: Underjordiska timmar. Bara namnet får mig att extremt mycket längta efter den där känslan som en bok kan ge när det blir rätt. Så som jag känner med Sputnikälskling, Vad jag älskade, Prioritaire.

Och koppen. min nya favorit. ska dricka kaffe ur den jämt.

Tårar i ögonen fick jag av min fina fina mammas julklapp till oss. En bok om P. Bilder från nyfödd fram till nu. På honom. Hans favoritleksaker och dom människor han har närmast omkring sig. I en tid där man samlar på sig tusentals digitala bilder i datorn men inte ett enda framkallat, blir detta bland det finaste jag fått.

Ps. Tänk att vi går mot ljusare tider. Snart är vitsipporna här.

3 kommentarer:

  1. Åh, jag fick också Avig Maria, och jag har läst den. Och jag tyckte om den. Precis som hennes andra bok.

    Och himla fint med boken om P! Förstår verkligen att du blev glad för den.

    Saknar dig som attan!

    SvaraRadera
  2. Ohh vad underbara julklappar ni fick. Vilken tur att din mamma hade gjort en sån fin bok om Palle. Ivår tid av hightech så samlar vi bara bilder via etern..vi fick också bra julklappar som vi kände, wow vad bra. Tex en resesäng för Maya. Hoppas vi ses snart, kram

    SvaraRadera